Bazárky.cz - bazar všeho pro každého
 


Bazárky.cz Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Provozovatelem služby Bazarky.cz, dále jen Služby, je v České republice společnost B2B.CZ, s.r.o.Odkaz bude otevřen v novém okně. , divize Bazarky.cz. Společnost B2B.CZ, s.r.o.Odkaz bude otevřen v novém okně. je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové v oddílu C, vložce číslo 16561. IČO 259 444 28.

Provozovatel upozorňuje, že některé údaje poskytnuté při užití Služby mohou mít povahu osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Současně Provozovatel prohlašuje, že se tímto zákonem plně řídí a činí maximum pro to, aby osobní údaje účastníků Služby byly chráněny.

Uživatelem Služby je každá fyzická nebo právnická osoba, která Službu použila nebo používá. Uživatel užitím Služby dává Provozovateli souhlas se zpracováním osobních údajů, které při registraci do Služby či zadávání inzerátu použil.

Veškeré osobní údaje, které budou získány od účastníků Služby jejím provozováním, budou uloženy na zabezpečeném serveru Provozovatele.

Provozovatel se zavazuje poskytovat údaje získané provozováním Služby třetím osobám ke statistickým účelům pouze v agregované podobě tak, aby nebylo možno určit původce jednotlivé informace.

Osobní a kontaktní údaje neoznačené výrazně slovy "Určeno ke zveřejnění" jsou určeny pouze pro komunikaci s Provozovatelem a nebudou předány třetím osobám. Kontaktní údaje určené k navázání komunikace mezi uživateli Služby jsou výrazně označeny slovy "Určeno ke zveřejnění".

Provozovatel si vyhrazuje právo použít telefonní čísla, poštovní či e-mailové adresy účastníků Služby k zasílání informací o novinkách a nových službách Provozovatele. Součástí těchto sdělení mohou být také reklamní sdělení, která budou vždy jasně označena. Provozovatel se zavazuje rozeslat maximálně jednu takovou zprávu měsíčně. Každý účastník Služby může se zasíláním zpráv ze strany Provozovatele vyslovit nesouhlas.

Provozovatel učiní maximum pro to, aby ochránil data Uživatelů Služby před zneužitím, a s výjimkou výše uvedených agregovaných údajů je nebude poskytovat třetím osobám. Tento závazek se nevztahuje na údaje, které může požadovat Policie České republiky či jiné státní orgány podle platných právních předpisů.

V případě uvědomění vítězů soutěží a her či k distribuci výher může Provozovatel požadovat po účastnících Služby i další osobní údaje, které jsou podle platných právních předpisů potřeba pro ověření totožnosti osoby účastnící se soutěže.


Vložte Platební kód


Šířka stránky

TOP velikosti

74 - 6-9 měsíců
68 - 4-6 měsíců
86 - 12-18 měsíců
62 - 2-3 měsíce
80 - 9-12 měsíců
104 -  3-4 roky
92 - 18-24 měsíců
98 - 2-3 roky
56 - 1-2 měsíce
M - dámské
110 -  4-5 let
38 - dámské
116 -  5-6 let
L - dámské
40 - dámské
S - dámské
36 - dámské
122 -  6-7 let
140 -  9-10 let
128 -  7-8 let
Jméno:
Heslo:
» Zaregistrovat se

Katalog Bazárky.cz:

Novinky

23. března 2009
Nové menu v levém sloupci více »

12. března 2009
Kopie Vaší reakce na inzerát na Váš e-mail více »

11. března 2009
Antispamový kód pro přihlášené více »

21. ledna 2009
Dámské tričko s logem Bazárků více »

16. prosince 2008
Krátké vzkazy pro návštěvníky Vašeho bazárku více »

Uzavřené inzeráty:

» Všechny
» Prodám
» Koupím


Bazarky.cz podporují platební brány:

eKonto
Za mě platí Banka.Seznam

 
Oddělení: Miminka a děti | Dámské | Pánské | Miláčci | Sporty | Autobazar | Mobily | Foto | Počítače | Audio, video | Elektro | Reality | Knihy | Starožitnosti |


Vyhledávání:
Tipy:

Víte, že
... na Bazárky můžete hned teď a zcela zdarma vložit třeba i 150 inzerátů?

Reklama: